Τρίτη 9 Απριλίου 2013

...κουκλίτσα Νο 3

   Να΄μαι πάλι πισώ!Τα νέα μου, υπέροχα: γέννησα στις 21 Φεβρουαρίου την κορούλα μου και δώξα το Θεό όλα πήγαν καλά!Μέχρι και σήμερα ,48 μέρες μετά όλα κυλάνε όμορφα και ύσηχα κι εγώ είμαι μια ευτυχισμένη μαμά!


....σήμερα θα σας δείξω μια κουκλίτσα που έφτιαξα λίγο πριν γεννήσω και σε λίγες μέρες, κάποιες από τις λαμπάδες μου για το φετινό Πάσχα.

















...αυτή λοιπόν είναι η τρελοκοτσιδού!
....μέχρι την επόμενη φορά ,γλυκά φιλιά σε όλες σας!

8 σχόλια:

  1. καταρχήν να σου ζήσει το ζουζούνι σου!!!! να'ναι πάντα γερό , δυνατό και να ΄χει ΑΓΑΠΗ...όλα τα άλλα θα τα βρει στην πορεία!!! κατα δεύετρον... έχω πάθει πλάκα!!! η κούκλα δεν παιζεται!!! δηλαδή παίζεται άνετα αλλά "δεν παίζεται"...με εννοείς!!! Φανταστική, ρομαντική, κοριτσίστικη ...μια σκέτη γλύκα!!! Μπράβο κορίτσι ..γεια στα χέρια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατερινα ευχαριστώ!!χαχα τι ωραιά που τα λες!ή τα γράφεις!!και τι ωραία που τα ράβεις!είδα τα τελευταία σου δημιουργήματα,το παλάτι είναι φανταστικό!!συγχαρητηρια!!

      Διαγραφή
  2. Γιούλα! Συγχαρητήρια! Να σας ζήσει! <3 Ω τι χαρά! Η κουκλίτσα σου είναι τόσο μα τόσο πανέμορφη! Τυχερή η κορούλα σου τις πιο όμορφες κούκλες θα έχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ βιβικα μου κι ομως ακομη δεν εχω φτιαξει μια κουκλιτσα για την μικρη μου!μετα το Πασχα πρεπει να βαλω μπρος να της φτιαξω μια γιατι πολυ το αργησα!φιλακια!

      Διαγραφή
  3. Na sas zhsei!!!! H kouklhtsa sou einai sketh glyka! BRAVO!
    filakia polla polla!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σου ζήσει η μικρούλα! Να'ναι πάντα υγιής, χαρούμενη, ευτυχισμένη κα γεμάτη αγάπη η ζωή της!
    Οσο για την κουκλίτσα, είναι ...κούκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή